Bel nu: +32-87654321
Klantenservice voor Herstel vergeten Dropbox wachtwoord

Deze site vertegenwoordigt geen merk, we genereren leads voor onafhankelijke technische ondersteunings service providers. Houd er rekening mee dat alleen betaalde services worden aangeboden via telefoonnummer die op onze site worden vermeld.

Stappen naar Herstel vergeten Dropbox Wachtwoord in minuten

Een van de grootste cloudopslagservices, DROPBOX, is een Amerikaanse, goedkope hostingservice voor bestanden waarmee u uw gegevens digitaal in logische pools kunt opslaan. Het biedt faciliteiten zoals gegevenssynchronisatie, opslag, streaming en het delen van online inhoud en services. Met een uiterst gebruiksvriendelijke interface zijn deze services niet alleen eenvoudig toegankelijk, maar ook zeer zuinig, aangezien aan de meeste van uw behoeften wordt voldaan door de gratis versie van de applicatie. De service maakt het uiterst eenvoudig om uw belangrijke bestanden en documenten, afbeeldingsbestanden of mappen naar een nieuw apparaat te importeren/exporteren, waardoor u veel tijd en moeite bespaart. Het bedrijf is sinds de oprichting in 2007 meervoudig gegroeid en bedient momenteel meer dan 600 miljoen gebruikers over de hele wereld.

Hoewel de applicatie vrij eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is, kunnen er enkele technische problemen zijn die u tegen kunt komen tijdens het gebruik van het platform. In het geval van accountgerelateerde problemen, kunt u contact opnemen met ons team via Dropbox wachtwoord Herstellen support en uw problemen binnen een mum van tijd oplossen. De volgende paar secties behandelen in wezen de stappen die u kunt ondernemen als u uw accountwachtwoord vergeet en nu niet in staat bent om in te loggen of toegang te krijgen tot uw Dropbox.

Een nieuw wachtwoord resetten voor uw cloudopslaghandvat

Er zijn in wezen twee manieren om het wachtwoord van je ID opnieuw in te stellen. Een daarvan is de methode om u aan te melden vanaf uw startpagina en de laatste behandelt het opnieuw instellen van het wachtwoord vanuit de ID-instellingen.

Methode 1: Stel het wachtwoord opnieuw in vanaf de startpagina
 • Allereerst moet je via je browser naar dropbox.com gaan .
 • Ga vervolgens naar de aanmeldoptie
 • Selecteer de Wachtwoord vergeten? optie
 • Voer de e-mailreferenties in die u aanvankelijk had gebruikt om uw cloudhandvat te maken.
 • Controleer uw e-mail voor de link voor het opnieuw instellen van de toegangscode en volg de verdere instructies zoals aangegeven in de aldus ontvangen e-mail.
 • Methode 2: Wijzig uw accountwachtwoord via de instellingenoptie
 • Log in op je ID via dropbox.com
 • Ga naar je schermafbeelding of de grijze cirkel in de rechterbovenhoek van de pagina.
 • Klik op naar de instellingenoptie.
 • Klik op het tabblad voor accountbeveiliging
 • Selecteer verder de optie wachtwoord wijzigen
 • Voer de inloggegevens in en controleer uw gesynchroniseerde inbox voor de e-mail-ID voor de link voor het opnieuw instellen van de toegangscode. Volg de instructies in het e-mailadres.

Contact our professionals for Dropbox wachtwoord Herstellen Help

Zelfs nadat je de bovenstaande methoden hebt gevolgd en geprobeerd om je wachtwoord opnieuw in te stellen, heb je geen toegang tot je Dropbox-account? Maak je geen zorgen. We hebben een team van experts tot uw beschikking. Krijg 24x7 hulp en oplossingen van onze bekwame technici voor elk van de vergeten dropbox Account wachtwoord Herstellen glitches en krijg uw problemen in een oogwenk opgelost!